Angol szakfordítás 2015 óta
Korrekt árak (1,9 Ft/karakter)

8 év szakmai tapasztalat, rövid határidő, verhetetlen árak
Alanyi áfamentes számlával

Kapcsolat

Jogi szövegek - Jogász végzettségű szakfordítóval

Teljes rálátás a szerződések világára, elkerülve a jogi ismeretek hiányából fakadó szokásos fordítási hibákat

Kapcsolat

Kézikönyvek igényesen - PDF szerkesztővel

Használati utasítás, kézikönyv: Wordbe konvertálás nélkül a dokumentum megőrzi a gyári külalakját

Kapcsolat

Többnyelvű weboldal - egy kézben

Egy többnyelvű weboldal elkészítése sokkal nehézkesebb feladat, mint elsőre gondolná. Az esetek többségében egy háromszereplős munkafolyamatról beszélhetünk, ahol a megrendelő (vagy a projektvezető) fogja össze a webfejlesztő és a szakfordító munkáját. Ilyenkor számtalan probléma merül fel: a webfejlesztő és a fordító sokszor nehezen ért szót egymással, hogy melyik tartalmi elem hová tartozik, ráadásul egy adott mondat eltérő hosszúságú a különböző nyelveken. Ha a hosszabbra sikerült szöveg nem fér bele a szövegdobozba, a webfejlesztő jelzi a problémát a fordító felé, aki átfogalmazza az adott szövegrészt, majd újból visszaküldi a webfejlesztőnek...

Persze az is előfordulhat, hogy a fordító nem tudja teljesíteni a rövidítésre irányuló kérést, hiszen azzal megváltoztatná a jelentést. Ilyenkor megoldás lehet a szövegdoboz méretének a növelése, a weboldal szerkezetének kisebb átalakítása. Mondani sem kell, hogy mennyire hosszadalmas és nehézkes az oda-vissza üzengetés, amit tovább tetéz az a körülmény, hogy az egyeztetés egy közvetítő személyen keresztül történik…

A fent vázolt rémálom elkerülésére a legkézenfekvőbb megoldás, ha a szakfordító és a webfejlesztő személye megegyezik. A rapidfordito.hu azon kevesek közé tartozik, mely kiszolgálja ezt a szűk piaci szegmenst, ráadásul rendkívül kedvező áron, korrekt feltételek mellett.

Kapcsolat

Ügyfeleim mondták

Számomra a legfontosabb az ügyfeleim elégedettsége! Remélem, hamarosan Ön is közöttük lesz, és lehetősége lesz megtapasztalni a RAPID Fordítóiroda által nyújtott színvonalas szolgáltatást. Amennyiben bármilyen kérdése merül fel, keressen bizalommal!

A RAPID Fordító kiváló munkát végzett az elkészült fordításommal. Nagyon pontos és precíz volt, és az eredeti szöveg átültetése a célnyelvre is kiváló minőségben történt. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel és bátran ajánlom a szolgáltatásait.

Kovács Árpád, webfejlesztő

Balázs a szó szoros értelmében rapid és precíz. Nagyon örülök, hogy megismerkedtünk, sok esetben segített nekünk több 100 oldalas anyagok fordításával, gyorsan és nem utolsósorban nagyon kedvező áron! A jövőben is hozzá fordulunk, legyen szó angol szöveg magyar nyelvre, vagy magyar szöveg angol nyelvre történő fordításáról. Aki Őt választja, a legjobbat válaszjta!

Bátor Gergő, RadioÖko Kft.

Mindig nagy örömmel vettem igénybe a rapidfordito.hu szolgáltatását, ahol Richter Balázs rendkívül felkészült és professzionális munkával segített a legbonyolultabb jogi szövegek értelmezésében is az angol-magyar szakfordítások során.

dr. Csisztu Zsuzsa, sportjogász

Richter Balázs orvostechnológiai termékekkel kapcsolatos fordításokat végez számunkra. A szakszövegeket technológiai és szaknyelvi tudásánál fogva precízen, gondosan, professzionálisan fordítja. Munkáját rövid határidővel végzi.

Kanyó Gábor, ArtMed Kft.

Gyors, korrekt és pontos szolgáltatást nyújtott nekünk Balázs minden esetben, épp erre volt szükségünk, jó szívvel ajánljuk másoknak is.

Keczán Pál, Bowman & Becker Kft.