Többnyelvű weboldal - Egy kézben
Külsős fordító nélkül

Webfejlesztés és fordítás egy helyen:
gyors és rugalmas megoldás

Kapcsolat

Igényes üzleti weboldal
akár 95 ezer Ft -ért

A legmodernebb dizájn és technológia:
napjaink követelményeinek megfelelő letisztult felület

Kapcsolat

Frissítés, későbbi kisebb módosítások - Díjmentesen

A weboldal átadását követően sem marad magára:
Az ajánlati ár tartalmazza a később felmerülő kisebb módosításokat

Kapcsolat

Fordítóiroda

Az Ön igényeihez igazodva

Weboldalak készítését vállalom rövid határidővel, rugalmasan alkalmazkodva az Ön igényeihez, igen kedvező áron. Miután átbeszéltük az Ön elképzeléseit, összeállítom a weboldalt.

Ezután következik a finomhangolás, vagyis a kért módosítások elvégzése, míg végül a weboldal pontosan úgy fog kinézni, ahogy azt megálmodta!

Ha a későbbiekben időnként kisebb tartalmi változtatások válnak szükségessé, pl. szöveg vagy kép cseréje, díjmentesen vállalom a kért frissítéseket.

Többnyelvű weboldal

Többnyelvű weboldal

Tapasztalataim szerint meglehetősen hosszadalmas és nehézkes megoldás, ha a többnyelvű weboldalhoz külsős fordítót kell igénybe venni.

Ilyenkor számtalan probléma merül fel: a webfejlesztő és a fordító sokszor nehezen ért szót egymással, hogy melyik tartalmi elem hová tartozik, ráadásul ugyanaz a mondat eltérő hosszúságú az egyes nyelveken, a hosszabb szöveg kilógna a szövegdobozból, ekkor a webfejlesztő jelzi ezt a fordító felé, aki átfogalmazza az adott mondatot, majd újból visszaküldi a webfejlesztőnek...

Nálam egy kézben tudhatja a két feladatot, és mindezek a nehézségek rugalmasan áthidalhatók. További nyelvek esetén kellő kapcsolatrendszerrel rendelkezem a német, francia, stb. változatok rendezésére.

Kapcsolat

Szolgáltatások

Milyen előnyökre számíthat, ha hozzám fordul?

Többnyelvű weboldal

Webfejlesztés és fordítás egy kézben: rugalmas és gyors megoldás.

Megfizethető árak

Üzleti weboldal akár 95 ezer Ft -ért, kisebb frissítések díjmentesen.

Modern megjelenés

Letisztult dizájn a legkorszerűbb technológiákkal ötvözve.

Árképzés

Az alábbi szolgáltatásokkal állok az Ön rendelkezésére:

Letisztult weboldal

95 000 Ft -tól

  • A kor követelményeinek megfelelő üzleti megjelenés
  • A legkorszerűbb technológiák alkalmazása
  • Az Ön igényeire finomhangolva
Kapcsolat

Többnyelvű weboldal

95 000 Ft + fordítási díj

  • Angol-magyar nyelvű weboldal egy kézben
  • További nyelvek kezelése
  • Lényegesen gyorsabb és rugalmasabb megoldás, mint külsős fordítóval egyeztetni a webfejlesztés során
Kapcsolat

Frissítések

Díjmentes

  • Alkalmi frissítések átvezetése díjmentesen
  • Apróbb átalakítások elvégzése szükség szerint
  • Telefonos konzultáció
Kapcsolat

Ügyfeleim mondták

Számomra a legfontosabb az ügyfeleim elégedettsége! Remélem, hamarosan Ön is közöttük lesz, és lehetősége lesz megtapasztalni a RAPID Fordítóiroda által nyújtott színvonalas szolgáltatást. Amennyiben bármilyen kérdése merül fel, keressen bizalommal!

A RAPID Fordító kiváló munkát végzett az elkészült fordításommal. Nagyon pontos és precíz volt, és az eredeti szöveg átültetése a célnyelvre is kiváló minőségben történt. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel és bátran ajánlom a szolgáltatásait.

Kovács Árpád, webfejlesztő

Balázs a szó szoros értelmében rapid és precíz. Nagyon örülök, hogy megismerkedtünk, sok esetben segített nekünk több 100 oldalas anyagok fordításával, gyorsan és nem utolsósorban nagyon kedvező áron! A jövőben is hozzá fordulunk, legyen szó angol szöveg magyar nyelvre, vagy magyar szöveg angol nyelvre történő fordításáról. Aki Őt választja, a legjobbat válaszjta!

Bátor Gergő, RadioÖko Kft.

Mindig nagy örömmel vettem igénybe a rapidfordito.hu szolgáltatását, ahol Richter Balázs rendkívül felkészült és professzionális munkával segített a legbonyolultabb jogi szövegek értelmezésében is az angol-magyar szakfordítások során.

dr. Csisztu Zsuzsa, sportjogász

Richter Balázs orvostechnológiai termékekkel kapcsolatos fordításokat végez számunkra. A szakszövegeket technológiai és szaknyelvi tudásánál fogva precízen, gondosan, professzionálisan fordítja. Munkáját rövid határidővel végzi.

Kanyó Gábor, ArtMed Kft.

Gyors, korrekt és pontos szolgáltatást nyújtott nekünk Balázs minden esetben, épp erre volt szükségünk, jó szívvel ajánljuk másoknak is.

Keczán Pál, Bowman & Becker Kft.