Angol szakfordítás 2015 óta
Korrekt árak (1,9 Ft/karakter)

8 év szakmai tapasztalat, rövid határidő, verhetetlen árak
Alanyi áfamentes számlával

Kapcsolat

Jogi szövegek - Jogász végzettségű szakfordítóval

Teljes rálátás a szerződések világára, elkerülve a jogi ismeretek hiányából fakadó szokásos fordítási hibákat

Kapcsolat

Kézikönyvek igényesen - PDF szerkesztővel

Használati utasítás, kézikönyv: Wordbe konvertálás nélkül a dokumentum megőrzi a gyári külalakját

Kapcsolat

Kézikönyvek gyári minőségben

A műszaki szakfordítás körében az egyik leggyakoribb dokumentumtípus a használati utasítás, kézikönyv. Mivel az ilyen anyagokban rengeteg képes illusztráció található, a fájl formátuma szinte minden esetben PDF, aminek nagy előnye, hogy minden szoftverkörnyezetben ugyanúgy jelenik meg, viszont sajnos alapvetően nem szerkeszthető. A fordítók többsége ezért a fájlt először szövegszerkesztővel olvasható formátumba konvertálja, majd a Word fájlban végzi el a fordítási munkát. Ennek a módszernek óriási hátránya, hogy a konvertálás során a szépen felépített dokumentum szétesik, a képek minősége jelentősen leromlik, az egyes elemek elcsúsznak egymáshoz képest.

Erre a problémára az a megoldás, ha a fordító nem alakítja át a fájlt, hanem közvetlen PDF szerkesztőprogramban dolgozik. Természetesen ehhez egyrészt rendelkezni kell a teljes verziós szoftverrel, másrészt haladó szintű felhasználói ismeretek szükségesek. A PDF szerkesztővel lefordított dokumentum maradéktalanul megőrzi a gyári minőségét, össze sem lehet hasonlítani a szövegszerkesztővel megírt anyag külalakjával.

Számos fordítóiroda gyakorlatilag mindenért felárat számol fel, ami alól az ilyen programokban végzett fordítás sem kivétel. Amennyiben egy fordítóiroda alapáron vállalja a PDF szerkesztővel történő műszaki szakfordítást, az rendkívül korrekt árazásnak számít a piacon.

Kapcsolat

Ügyfeleim mondták

Számomra a legfontosabb az ügyfeleim elégedettsége! Remélem, hamarosan Ön is közöttük lesz, és lehetősége lesz megtapasztalni a RAPID Fordítóiroda által nyújtott színvonalas szolgáltatást. Amennyiben bármilyen kérdése merül fel, keressen bizalommal!

A RAPID Fordító kiváló munkát végzett az elkészült fordításommal. Nagyon pontos és precíz volt, és az eredeti szöveg átültetése a célnyelvre is kiváló minőségben történt. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel és bátran ajánlom a szolgáltatásait.

Kovács Árpád, webfejlesztő

Balázs a szó szoros értelmében rapid és precíz. Nagyon örülök, hogy megismerkedtünk, sok esetben segített nekünk több 100 oldalas anyagok fordításával, gyorsan és nem utolsósorban nagyon kedvező áron! A jövőben is hozzá fordulunk, legyen szó angol szöveg magyar nyelvre, vagy magyar szöveg angol nyelvre történő fordításáról. Aki Őt választja, a legjobbat válaszjta!

Bátor Gergő, RadioÖko Kft.

Mindig nagy örömmel vettem igénybe a rapidfordito.hu szolgáltatását, ahol Richter Balázs rendkívül felkészült és professzionális munkával segített a legbonyolultabb jogi szövegek értelmezésében is az angol-magyar szakfordítások során.

dr. Csisztu Zsuzsa, sportjogász

Richter Balázs orvostechnológiai termékekkel kapcsolatos fordításokat végez számunkra. A szakszövegeket technológiai és szaknyelvi tudásánál fogva precízen, gondosan, professzionálisan fordítja. Munkáját rövid határidővel végzi.

Kanyó Gábor, ArtMed Kft.

Gyors, korrekt és pontos szolgáltatást nyújtott nekünk Balázs minden esetben, épp erre volt szükségünk, jó szívvel ajánljuk másoknak is.

Keczán Pál, Bowman & Becker Kft.